Treslinghuis headerfoto

Zoeken

Share |

MJD Jeugd en Jongerenwerk

De jeugd en jongerenwerkers van de MJD begeleiden en ondersteunen jongeren tussen de 10 en 23 jaar op weg naar volwassenheid.

We organiseren activiteiten en projecten voor de jeugd zoals inlopen, tienerclubs, meidenwerk, activiteiten na schooltijd, kookclubs en sportactiviteiten. Er zijn activiteiten voor verschillende leeftijden, voor een groot deel gratis.
Tijdens de vakanties zijn er speciale vakantie activiteiten.
We leggen ook actief contact met de jongeren door ze tijdens activiteiten of op straat aan te spreken.

Daarnaast signaleren we welke jongere of groep jongeren extra aandacht of zorg nodig heeft. Onze straathoekwerkers zoeken jongeren op, praten met hen en verwijzen naar activiteiten of collega’s die hen verder kunnen helpen bijvoorbeeld in de richting van een opleiding of werk.

Activiteiten
Het jeugd en jongerenwerk van de MJD in de Oosterparkwijk organiseert allerlei activiteiten voor jongeren tussen 10 en 23 jaar uit de Oosterparkwijk. 

Tijdens de inloop in JOP kun je achter de PC, ook kun je tafeltennissen, poolen, tafelvoetballen, televisie kijken of gewoon lekker kletsen met je vrienden. Ook hebben we leuke gezelschapsspelletjes. Maar je kunt tijdens de inloop ook lekker chillen terwijl allerlei muziek wordt gedraaid.

Informatie
Wil je advies of informatie? Praat erover met een van de jongerenwerkers. Gewoon gezellig kletsen kan natuurlijk ook. Op verschillende dagen zijn er diverse activiteiten. Zoals een meidenclub waar meiden kunnen knutselen, koken, sieraden maken, msn-en, kletsen of op de wii kunnen spelen. Ook is er een jongensclub en voor verdere activiteiten kun je het overzicht bekijken. 

Op verschillende momenten in de week wordt er sport gegeven, waar je gratis aan mee kunt doen.Tijdens de vakanties organiseren we samen met jongeren leuke activiteiten. 

Heb je vragen of leuke ideeën?
Kom dan even langs tijdens de activiteiten of neem contact op met één van de jongerenwerkers.  We hopen jullie snel te zien in JOP, de huiskamer of ergens anders in de wijk!

Contactgegevens

Jeugd- en Jongerenwerkers
Giselle van Hees contact
Rafael Brouwer contact
Theresa Nanninga contact
Yvonne Mulders contact
 
Huiskamer
Charlotte Hoekstra Doornbos contact
 
Buurtsportwerker
Twan Grommers contact