Treslinghuis headerfoto

Zoeken

Share |

Praktijk Oefentherapie Cesar Groningen

Oefentherapie Cesar is een actieve behandelmethode gericht op houding en beweging in het dagelijks leven. De oefentherapeut Cesar begeleidt u en maakt u bewust van uw houding en bewegen in relatie tot de klachten. Wanneer u pijn heeft in bijvoorbeeld de rug, knieën, nek of schouders kan er een andere manier van bewegen ontstaan tijdens uw dagelijkse activiteiten op uw werk, thuis of tijdens het sporten. Samen met de oefentherapeut wordt gezocht naar de oorzaak van de klachten en een verband tussen de klachten, uw houding en manier van bewegen. De behandelingen worden afgestemd op uw persoonlijke situatie, dit betekent dat de houdings- en bewegingsadviezen en oefeningen toepasbaar zijn op het werk, in uw thuissituatie of tijdens het sporten. Middels oefentherapie Cesar leert u met de klachten om te gaan, de klachten op te heffen en deze in de toekomst te voorkomen.

Wij behandelen
Houdingsgerelateerde en overbelastingsklachten aan:
Enkels, knieën, heupen, rug, nek en schouders

Ook behandelen wij neurologische aandoeningen als de ziekte van Parkinson of een hernia, reumatische aandoeningen als reumatoïde artritis en artrose en orthopedische klachten als een scoliose of her revalideren na een totale heup- of knie operatie.

Daarnaast is de praktijk gespecialiseerd in het behandelen van dansgerelateerde klachten en spanningsgerelateerde klachten als hoofdpijn en hyperventilatie.

Vergoedingen
Alle zorgverzekeraars hebben de vergoedingen voor oefentherapie Cesar opgenomen in de basisverzekering en de aanvullende verzekering. Jongeren onder de 18 jaar zijn tot 18 behandelingen per kalenderjaar verzekerd in de basisverzekering. Volwassenen boven de 18 worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Voor meer informatie kunt u kijken in de polisvoorwaarden van uw verzekering.

Onze praktijk
Vanaf 1999 was onze praktijk gevestigd in 'het Noorderbad' en vanaf heden verhuizen Lotte Geerts en Fenna van der Velde hun praktijk naar het Treslinghuis.

Wij verwelkomen u graag in onze nieuwe praktijk!

In onze praktijk geven wij naast individuele behandelingen ook groepsbehandelingen voor senioren en houding- en spanningsgerelateerde nek en schouderklachten. Indien nodig maken wij gebruik van andere deskundigen ter bevordering van uw behandeling.

Wij werken nauw samen met Jeroen Nieman van “’Fysio- en Manuele Therapie 050.

Therapeuten
Lotte is gespecialiseerd in klachten aan enkels, knieën en heupen, het behandelen van dansgerelateerde klachten en senioren. Naast Oefentherapeut Cesar is zij balletdocent en geeft al jaren klassiek ballet- en jazzballetlessen bij balletschool Wanda Kuiper in Groningen.

Fenna is gespecialiseerd in spanningsgerelateerde klachten zoals nek-, schouder-, en rugklachten, hyperventilatie en RSI. Verder geeft zij al jaren bedrijfstrainingen bij diverse bedrijven en zorginstellingen.

Openingstijden
Wij zijn op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur en 's avonds geopend op dinsdag en woensdag.

Op woensdag ochtend hebben wij een inloopspreekuur van 10.30 tot 11.30 uur, hier kunt u terecht met al uw vragen. Loop gerust eens binnen!

Mailen kan naar:
info@oefentherapeutgroningen.nl

Voor meer informatie kunt u kijken op www.oefentherapeutgroningen.nl

Contactgegevens Praktijk
Oefentherapie Cesar

Bezoekadres:
Klaprooslaan 118
9713 SW Groningen

Openingstijden:
08.00 - 18.00 uur

Inloopspreekuur:
Woensdag 10.30 - 11.30 uur

Bel voor een afspraak:
t. 050 - 8200929

Overige contactgegevens:
e. info@oefentherapeutgroningen.nl
w. www.oefentherapeutgroningen.nl