Treslinghuis headerfoto

Zoeken

Share |

Over ons

Het Treslinghuis

Het Treslinghuis beschikt over drie zalen en is daardoor zeer geschikt voor allerlei sociaal- culturele evenementen, vergaderingen, bijeenkomsten, borrels, lezingen, bedrijfspresentaties, congressen, voorstellingen, cursussen, trainingen etc. We bieden huurders de mogelijkheid een geheel verzorgde dag bij ons door te brengen.

Met de komst van het Grand Café is een lang gekoesterde droom gerealiseerd. De keukenmedewerkers worden begeleid door een chef-kok. De menukaart biedt plaats voor gouden klassiekers, maar ook (maandelijkse) wisselende gerechten van verschillende culturen uit de Oosterparkwijk komen ruimschoots aan bod.

Daarnaast houden diverse (welzijns-)organisaties hier kantoor en worden er verschillende (vrijwilligers-)projecten opgestart ten behoeve van de Oosterparkwijk. In het Grand Café zijn twee keren per week koffieochtenden voor buurtbewoners. Er zijn diverse inloopspreekuren (politie, advocaat, fysiotherapeut, oefentherapie, diëtist & Stip) waar mensen terecht kunnen met hun vragen.

Het Treslinghuis is een bedrijfsonderdeel van WerkPro en biedt -ondersteund door een vast team- (vrijwillige) werkervaringsplaatsen aan voor mensen die weer de arbeidsmarkt op willen/ kunnen.

Wij bieden een prettige ontspannen werkplek, leuke collega’s, werk- & trajectbegeleiding en mogelijkheden tot het volgen van cursussen.

Nieuwsgierig geworden? Zin om aan de slag te gaan? Aarzel niet
en meld je bij de balie of neem telefonisch contact met ons op.

Contactgegevens Treslinghuis

Bezoekadres:
Klaprooslaan 120
9713 SW Groningen

Postadres:
Postbus 4159
9701 ED Groningen


t: (050) 317 12 80
e: contactformulier
Facebook: Treslinghuis

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag
 8.30 - 17.00 uur