Treslinghuis headerfoto

Zoeken

Share |

Grand Café

Het gezellige Grand Café Treslinghuis is een multifunctioneel restaurant met een warme en gezellige sfeer. Wij nodigen je van harte uit om onze uitgebreide en kwalitatief goede, doch scherpgeprijsde kaart eens te proberen!

Iedere week is het Grand Café van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 uur en 21:00 uur geopend voor publiek. De keuken is echter tot 20:00 uur geopend. Op de kaart staan gerechten die gericht zijn op seizoens- en streekproducten. Deze zijn geschikt voor zowel de vegetarische als de vlees- en visetende klant. Aan de kinderen is ook gedacht. Zo is er een kindermenu met kleine verrassing achteraf. Kortom een ideale plek om lekker te lunchen of dineren. Naast onze vaste kaart hebben wij een wisselende maandkaart, Grande Aanbiedingen genaamd, waardoor eten bij ons altijd een bijzondere ervaring is en blijft. Onze maaltijden kunnen ook bij ons besteld en afgehaald worden. Tevens kunnen onze koks catering in en om het Treslinghuis verzorgen. Aangezien dit om maatwerk gaat, kunt u voor passende informatie contact met ons opnemen.*

Ons Grand Café is geschik voor feesten en andere bijeenkomsten met een maximum van 55 personen. Meer informatie kun je hier vinden.


Loop eens binnen in het gezelligste buurtrestaurant van Groningen!

* Voor het reserveren van een tafel, het bestellen van een maaltijd of informatie over catering en verhuur kun je contact opnemen met (050) 317 12 80.
** Reserveren is niet verplicht, maar bij grote groepen gewenst.

 

 

Contactgegevens Grand Café

Bezoekadres:
Klaprooslaan 120
9713 SW Groningen


t: (050) 317 12 80
e: treslinghuis@werkpro.nl
w: www.grandcafetreslinghuis.nl
Facebook: Grand Café Treslinghuis

Openingstijden
Dinsdag tot en met vrijdag
10.00 - 21.00 uur

Keuken open:
Lunch
Vanaf 12.00 uur
Diner
Vanaf 17.00 uur